soalan lazim2| hubungi kami2| aduan2| petalaman3

News & Announcement

 
Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang (SPPP) telah menerima lawatan dari YBhg. Dato’ Jana Santhiran A/L Muniayan, Ketua Setiausaha Kementerian Pengangkutan (MOT) pada 28 Februari 2023 bertempat di Pejabat SPPP, Swettenham Pier Cruise Terminal. YBhg. Dato’ telah disambut mesra oleh Puan Monaliza binti Suhaimi selaku Pengurus Besar SPPP dan seterusnya diberi taklimat mengenai pentadbiran SPPP sebagai Pihak Berkuasa Pelabuhan dan juga Badan Kawal Selia Pelabuhan oleh Puan Pengurus Besar SPPP. Turut serta semasa taklimat tersebut adalah pegawai-pegawai SPPP.
 
YBhg. Dato’ dalam sesi seterusnya telah menyampaikan amanat kepada seluruh warga SPPP yang mana intipatinya adalah penghargaan kepada seluruh warga SPPP atas komitmen yang diberikan dalam mengetengahkan nama SPPP sebagai sebuah Pihak Berkuasa Pelabuhan dan Badan Kawal Selia yang terbaik dari aspek sistem penyampaian perkhidmatan.
 
SPPP mengucapan ribuan terima kasih di atas kesudian YBhg. Dato’ kerana mengadakan lawatan ke SPPP dan diharapkan hubungan baik antara SPPP dan MOT dapat diteruskan.
 

 

 

LINK TO BANK
bank cimb   bank maybank   bank publicbank   bank ambank
QR code
click

QR Code

QR code

Scan this QR Code using your smartphone

 Level 2, Swettenham Pier Cruise Terminal, No. 1A, King Edward Place
10300 George Town, Penang.

604.263.3211 | 604.262.6211 |  sppp[at]penangport[dot]gov[dot]my
Follow Us
icon facebook2  icon twitter  icon instagram3  icon 5s